Vi på Adente

 

Det är vi som arbetar på Adente!

Vi är tillsammans elva personer som arbetar på Adente.
  Fyra tandläkare, fyra tandsköterskor, en tandhygienist och två receptionister. Vi finns inte alla elva på plats samtidigt, utan arbetar på lite olika dagar.
Här följer en liten kort presentation av oss alla.

 


Vi heter Jessica och Petra, och det är vi som hälsar dej välkommen till Adente Tandläkarna. Vi svarar i telefon och finns på plats i receptionen för att så gott vi kan hjälpa dej med dina frågor och önskemål.

 

Sanna Anttila-Ingi

Jag är tandläkare och tycker fortfarande, efter 16 år i yrket, att arbetet är intressant och givande. Ingen dag är lik en annan! Har jobbat 12 år som hälsocentraltandläkare och de senaste 4 åren inom den privata tandvården. Arbetar med det mesta inom allmän tandvård. Omhändertagande och att få patienter att trivas med sina tänder och sitt leende är viktigt för mej
Maj-Britt Fyhrqvist

Jag har arbetat flera år som tandskötare inom den privata tandvården och trivs bra. Man träffar olika människor varje dag. Tillsammans med Sanna gör vi vårt bästa för patienterna.
Petra Nyvall

Tandläkare med 15 års erfarenhet av både den kommunala och privata tandvården. Gör allt inom allmäntandvård utom kirurgi, vilket jag med varm hand lämnar över till min kollega Christel. Jag tycker om variationen i det omväxlande och utmanande arbetet som tandläkare och försöker behandla med mjuk hand, från barn till vuxna och personer med tandvårdsrädsla.
Majvor Sandsten

Jag arbetar som tandskötare tillsammans med Petra. Av tandvården har jag lång erfarenhet, arbetat både kommunalt och privat och har därmed ett brett kunskapsområde.

 
Christel Lillqvist-Thors

Jag har jobbat i Vasa som privat tandläkare i tjugo års tid och före detta 5 år på hälsovårdscentral. För mig har det alltid varit viktigt att utvecklas och gå vidare i mitt yrke och jobbet har aldrig blivit tråkigt eller enformigt utan tvärtom väldigt trevligt! Att planera och behandla också svåra fall såsom bettrehabiliteringar, estetiska förbättringar, tandlossning osv har därför varit något jag gärna åtar mig. Empati, noggrannhet och lugn är för mig viktiga.

Jag har haft speciellt intresse för kirurgi och protetik och har vidareutbildat mig inom de områdena. Utöver vanlig kirurgi startade jag utbildning i implantatkirurgi och protetik -96.

Det är givande att jobba som privattandläkare eftersom man känner många av sina kunder sedan länge och också ser resultat av sitt arbete i form av friska tänder och nöjda patienter!
Lisa Kvist

Jag har arbetat som tandskötare både kommunalt och på privat-mottagning. Tand- skötarens uppgifter och mötet med olika människor gör arbetet intressant och givande. Jag assisterar Christel

  

Tiina Kansanaho

Jag är tandhygienist. För mig är det viktigt att alla ska få ha rena tänder och välmående mun. Jag tycker att det är viktigt att tillsammans patienterna hitta nya goda vanor, för att de ska få uppleva den "tandläkar-rena" känslan varje dag.

     

Annika Nygård

Jag har jobbat som tandläkare över 20 år inom både den kommunala och privata tandvården. Jag utför de flesta åtgärder inom allmänna tandvården.

Mitt mål med jobbet jag utför är noggrannhet och precision. Jag försöker skapa en lugn och trygg behandlingsmiljö för kunden. Därtill strävar jag efter att få kunden att bli en del av vårdteamet, så att också han/hon skall vara medveten om hur och varför tänderna behandlas.